Cum cumpar, cum platesc?

Plateste in rate, pana la 6 rate fara dobanda!

Accesoriile auto au devenit acum si mai accesibile! Puteti achiziona bullbar, bare de protectie, praguri, sisteme de transport bagaje pentru acoperis, inchideri de bena, sisteme de remorcare si troliere si multe alte accesorii CU PLATA IN RATE! Daca detineti un card de credit la Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, puteti achizitiona produsele noastre in rate de 2 pana la 6 rate, FARA DOBANDA!

Modalitati de plata: MobilPay, ramburs, op, paypal sau epayments

Pentru persoane fizice și firme care nu sunt distribuitori:

 • plata ramburs la livrare sau plata în avans;
 • card bancar instant prin Netopia MobilPay 
  footer icons
 • la plata în avans a produsului, firma noastră suportă cheltuielile de transport;
 • la comenzile speciale se percepe un avans de minim 30 %;

Pentru firmele distribuitoare si dealeri de mașini:

 • plata integral sau ramburs fila CEC cu scadență 10-15 zile;

Pentru clientii din afara Romaniei:

 • Plata se face in baza unei facturi proforme (veti primi aceasta factura pe email), aceasta va cuprinde si costurile de livrare!
 • netopia   Paypal edk  epayments

Cum cumpar de la bullbar-praguri.ro?

 • dacă sunteți interesați de unul dintre produsele noastre, vă rugăm mai intâi să vizitați galeria foto din rubrica de mașini si catalogul de produse de pe prima pagina HOME
 • alegeți și rețineți codul produsului;
 • dacă nu găsiți produsul dorit vă rugăm vizitați și rubrica PRODUSE;
 • după ce ați găsit produsul sau produsele dorite vă rugăm să ne scrieți pe mail: contact@bullbar-praguri.ro sau contactati-ne telefonic la:
    073BULLBAR    075PRAGURI    +40732855227    +40757724874  
 • NOU!!! Completati formularul de comanda !!!
 • NU UITAȚI să vizitați rubrica OFERTE, există posibilitatea ca produsul d-voastră sa fie la preț redus.

Aveti indoieli, nu reusiti sa va decideti in alegerea produselor, nici o problema! Oferim consultanta tehnica gratuita pentru produsele noastre, nu ezitați sa ne contactați telefonic, prin formularul de contact sau prin email.

Telefoane:
Email @bullbar-praguri.ro:
Formular contact:
completati formularul pentru a solicita informatii
 

Echipa noastră vă va informa în legătură cu produsele noastre!

Returnari

Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca S.C. EDNIK GROUP S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 30 de zile de la data returnarii. Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Pentru a returna produsele, e suficient sa ne informati de intentia dvs, trimitand un mail la vanzari@bullbar-praguri.ro sau folosind formularul de contact, in termenul de 14 zile mentionat anterior. Legea permite drept de retur doar pentru persoanele fizice insa noi vom acorda dreptul de retur si persoanelor juridice, cu aceleasi conditii.

Cu respect,
ECHIPA
BULLBAR-PRAGURI.RO

 

Produse dupa marca

Enter Amount:

Search

Vizitatori Online

Avem 75 vizitatori online